Aftenkapsejlads

Onsdage i maj, juni og august dyster kølbådene på venskabelig vis – i september sejler vi om onsdagen, til vi slutter af med at sejle i nogle weekender inden mesterskabssejladsen.

• Vælg mellem almindelig kapsejlads, double-hand kapsejlads uden spiler, eller tur kapsejlads for både uden DS-certifikat
  • Onsdage er der varselssignal kl. 18.45
  • Nogle weekender i september er der varselssignal kl. 10:00
  • Der sejles forårsserie og efterårsserie på distancebane eller på op-ned-bane, afhængig af vejr og vind
  • Vi mødes i klubhuset, og dommeren tildeler efter eget skøn en opmærksomhedpræmie til en deltager, der har gjort sig særligt bemærket.

Når tilmeldingsgebyret er betalt, har man betalt for kaffe og brød ved forårs- og efterårsserierne, samt for deltagelse i klubmesterkaberne.
Sejlerne opfordres til at komme op i klubhuset efter sejladsen, for at bidrage til klubfællesskabet.

Tilmelding via dette link – hjælp os ved at tilmelde dig så tidligt som muligt,

Sejladsbestemmelserne kan hentes her

Kapsejladsudvalget arrangerer sejladserne – se kontakter her