Modelbådssejlads

Vi sejler med Dragon Force 65 i standard-opsætning med A-rig, så der dystes på lige vilkår. Allerede ved opstarten i december 2022 er flåden på mere end tyve både – næsten alle er nybegyndere med radiostyrede både, så der bliver nok god spredning på feltet, denne første sæson 😉

Dragon Force 65 er en lille radiostyret sejlbåd, som er sjov, spændende, sødygtig og forholdsvis overkommelig at anskaffe. Det koster ikke en formue at komme i gang – hvis du er interesseret i at lege med, så kom forbi og snus til den gode stemning i Herslev Strand Sejlklub.

Lørdag 24. og 31. december springes over – ellers dystes på alle lørdage i november, december, januar, februar, marts og april (se kalender på hjemmesiden).
Vi starter med skippermøde over en kop kaffe 9:30, og sejler fra 10:00 til 12:00, og afslutter ved grillen efter sejladserne – et populært og gennemprøvet koncept i HSS-regi.
Vintersæsonen afsluttes med et klubmesterskab, sidste lørdag i april.

Information om Dragon Force 65 sejlads i Herslev … følg også med i FaceBook gruppen Modelbåde – Herslev Strand Sejlklub

Liste med danske sejlnumre findes i FaceBook gruppen Dragon Force 65 DK – du kan registrere dit nummer hos Henning Sørensen, Faaborg Sejlklub (hs@ken.dk – 20 84 88 01).