Havnen

Herslev lystbådehavn ejes af Herslev Strand Sejlklub.
Havnen har 95 bådepladser mellem pæle ind til en af de 4 broer; max. bredde er 3,2 m., og vanddybden er 1,8 m i begge bassiner. Inderst i det østlige bassin kan dybden være mindre, men bunden er blød, og det er normalt let at komme fri.  Desuden er der 20 mindre jollepladser ved broen ind mod Herslev Bådelaug. Der er EL (blå 16A CEE-stik) og vand på broerne.

Ved hård vind fra syd og øst kan vandstanden være væsentligt lavere, men erfaringen viser at dette gennemsnitlig kun sker en gang hvert andet år i sejlsæsonen.

Havneleje betales i henhold til gældende takstblad.

Her findes information for udenbys gæster i Herslev.

Havnekontoret
Havnekontoret er åbent for udlevering af nøgler, aflevering af forsikringskopier, afklaring af spørgsmål med mere.
Der er åbent på tirsdage fra 18:00 til 19:00 i april til juni, samt i august til november.

Henvendelser kan også ske på email til hssklub<>gmail.com.
Telefon 29 29 24 14 besvares lejlighedvis mellem 16:00 og 18:00.