Sydfjordsstævne og sejlerfest

Sydfjordsstævne, lørdag 26/8 morgen
Interessen for single-hand sejlads har været stigende, og har været stabil for cruisingklassen, men det har knebet med at samle et fornuftigt antal kapsejlere i to-tre år; vi har derfor besluttet at invitere til et stævne inspireret af sidste år, hvor kapsejlerne sejlede de samme distancebaner som cruising- og singlehand-sejlerne med respitstart efter TACIL / TACIM/ TACIH.
For at kapsejlerne ikke skal skræmmes væk af at op-ned-banerne på Yderbredningen sløjfes, er nye distancebaner lavet – fem på 9,1 sømil plus fem på 5,4 sømil. Vi satser på at gennemføre to sejladser. Perfekt krydsstart er mulig ved langt de fleste vindretninger, og hård bidevind kan påregnes i de få tilfælde, hvor topmærket ikke ligger præcis i vindøjet.
De nye baner giver cruising- og singlehand-sejlerne mere spændende sejladser, og vi er bedre forberedt på at starte kapsejlerne samlet, inden cruising- og singlehand-sejlernes respitstart efter TurLys – dette forudsætter et rimeligt antal tilmeldte kapsejlere.

Sejladsbestemmelser findes her

Deltagerliste findes her

Efter sejladserne bydes på pølser fra grillen. Havnepenge er inkluderet i deltagergebyret – så det er overkommeligt, også for ‘udenbys‘ deltagere, at deltage i sejlerfesten lørdag aften!
Deltagergebyret er kr. 150,-
Tilmelding sker her – bemærk, at der lukkes for tilmelding til sejlerfesten ved tilmelding efter fredag 18. august.

Sejlerfest, lørdag 26/8 kl. 18:30
I forbindelse med Sydfjordsstævnet bliver der hygge og god stemning hele dagen.
Klokken 18:30 er der mulighed for at deltage i fællesspisning, der består af lækre retter ad libitum.
Øl/vand/vin faldbydes til meget fornuftigte priser, og to bands underholder!
Festen koster 200,- for de fleste, og 50,- for de yngste (børn/unge under 18 år).
Indbetal på HSS’ mobilepay 59142 – husk tydeligt at oplyse dit navn.
Tilmelding senest fredag 18. august til Margrethe på margrethe@margrethegade.dk – der kan også tilmeldes sammen med tilmelding til Sydfjordsstævnets sejladser.